Injektionsbehandlingar med fillers och botox

skönhetssalong, salong, skönhet uddevalla, frisör, frisörer, frisör uddevalla, salong uddevalla, hudterapeut uddevalla, hudterapeut, ansiktsbehandling. ansiktsbehandlingar, salong lawli, lawli, injektioner, injektionssköterska, sjuksköterska, filler, fillers, botox, azzalure
Injektionssköterska Linda Karlén

Min skönhetsförståelse

Jag vet att det finns förutfattade meningar om estetiska behandlingar, och vi förstår att du söker resultat som inte bara syns utan också känns. För oss handlar skönhet om subtila förändringar som skapar harmoni och framhäver det vackra som redan finns.

Min erfarenhet

Som certifierad injektionssköterska är jag väl förtrogen med både fillers och botulinumtoxin, vanligtvis kallat ”botox”. Mina färdigheter sträcker sig från att ge volym åt läppar och kindben till att släta ut oönskade rynkor. Varje ingrepp är skräddarsytt för att passa dina behov och mål.

Läs mer om varje injektions-behandling jag utför nedan. 

För att få göra en behandling krävs det

MINA TJÄNSTER

FILLERS och BOTOXBEHANDLINGAR

FILLER

Läppar, kindben, käke, näsa.

PROFHILO

Motverka ålderstecken och torrhet.

BOTULINUMTOXIN

Behandla oönskade rynkor med sk "botox".
Fillers läppar

Injektioner i Läppar med naturliga resultat

Som erfaren injektionssköterska specialiserad på fillers är jag här för att hjälpa dig framhäva din naturliga skönhet genom läppförstoring. Genom åren har jag haft förmånen att arbeta med kunder som strävar efter subtila och vackra förändringar i sina läppar.

Fördelar med Läppinjektioner:

 1. Naturligt Resultat: Mitt främsta fokus är att skapa ett naturligt utseende. Genom att använda högkvalitativa fillers anpassade efter dina behov strävar jag efter att bevara harmonin i ditt ansikte och undvika överdrivna förändringar.

 2. Ökad Volym: Läpparna är en viktig del av ansiktets estetik. Genom att tillföra diskret volym kan jag skapa en balanserad och ungdomlig helhet.

 3. Minskar fina linjer: Fillers kan också minska synliga fina linjer runt läpparna, vilket ger en mjukare och föryngrande effekt.

Vad du kan tänka på som kund:

 1. Kommunikation: Vi börjar alltid med en noggrann konsultation för att förstå dina önskemål och förväntningar. Kommunikation är nyckeln till att uppnå det resultat du önskar.

 2. Gradvis Förändring: För att säkerställa ett naturligt resultat förespråkar jag gradvisa förändringar över tid. Det ger oss möjlighet att anpassa behandlingen baserat på din respons och önskemål.

 3. Erfarenhet och Expertis: Med lång erfarenhet och djup kunskap om fillers använder jag endast beprövade metoder och högkvalitativa produkter för att säkerställa din trygghet och tillfredsställelse.

Nasolabiala veck

Behandling av Nasolabiala Veck

Nasolabiala veck är de linjer som går ut från näsan och ner mot munnen. Med åldern kan dessa bli mer framträdande och många känner att de kan se sura eller trötta ut när de framträder.

Fördelar med Behandling av Nasolabiala Veck:

 1. Naturligt Resultat: Mitt mål är att bevara din ansiktskontur och minimera synligheten av nasolabiala veck på ett subtilt sätt. Mitt mål är ett resultat som kompletterar din naturliga skönhet.
 2. Mjukare Uttryck: Genom att behandla nasolabiala veck kan vi skapa en mjukare och ungdomligare utstrålning. Detta bidrar till ett mer avslappnat och harmoniskt utseende.
 3. Återställer Volym: Behandlingen fokuserar på att återställa förlorad volym och definiera ansiktskonturerna, vilket ger ett föryngrat och vitalt utseende.

Vad du kan tänka på som kund:

 1. Konsultation: En noggrann konsultation är nyckeln till en lyckad behandling. Vi diskuterar dina önskemål och skapar en individuell plan för att möta dina behov.
 2. Gradvis förändring: För att säkerställa naturliga resultat förespråkar jag gradvisa förändringar. Det ger oss möjlighet att finjustera behandlingen baserat på ditt ansiktes respons.
 3. Säkerhet och Kvalitet: Med min expertis och användning av högkvalitativa fillers prioriterar jag din säkerhet och tillfredsställelse genom hela processen.

Välkommen att boka konsultation!

Marionettlinjer

Fillers i marionettlinjer

 

Vad är marionettlinjer?

Det är de veck som bildas mellan mungiporna och hakan och som kommer med åldern och förlorad volym i ansiktet. De heter just marionettlinjer för att de påminner om marionettdockornas ansikten. Väldigt framträdande marionettlinjer kan lätt få en glad person att se sur ut, och det kan vi såklart jobba bort med fillers. 

Fördelar med Behandling av Marionettlinjer:

 1. Naturligt Utseende: Mitt fokus ligger på att bevara ditt naturliga utseende samtidigt som vi minskar framträdandet av marionettlinjer. Genom att använda skräddarsydda fillers strävar jag efter ett subtilt och vackert resultat.

 2. Mjukare Ansiktskonturer: Marionettlinjer kan ge ansiktet ett neddraget utseende. Genom att behandla dessa linjer återställer jag volymen och skapar mjukare ansiktskonturer, vilket ger ett mer ungdomligt intryck.

 3. Individuell Anpassning: Varje behandling är individuellt anpassad efter dina behov och önskemål. Vi inleder alltid med en noggrann konsultation för att skapa en skräddarsydd plan som passar just dig.

Vad du kan förvänta dig som kund:

 1. Personlig Konsultation: Jag tar mig tid att lyssna på dina bekymmer och önskemål under en personlig konsultation. Det är viktigt för oss att förstå din vision och skapa en behandlingsplan som motsvarar dina förväntningar.

 2. Gradvis Förändring: För att säkerställa naturliga och välbalanserade resultat förespråkar jag gradvisa förändringar över tid. Det ger oss möjlighet att anpassa behandlingen baserat på din respons och önskemål.

 3. Expertis och Trygghet: Med min expertis prioriterar jag din trygghet genom hela behandlingsprocessen.

Haka

Fillers i haka

Genom att använda fillers i hakan kan du skapa en harmonisk ansiktsprofil och framhäva hakan för de som vill tydliggöra dess konturer. Du kan också kombinera behandlingen med fillers i käklinje för en övergripande balanserad effekt som förbättrar ansiktets form och harmoni.

Att behandla hakan med fillers är särskilt effektiv för att stärka och harmonisera ansiktsdrag hos dem med svag eller indragen haka, vilket skapar en balanserad profil och korrigering av ojämnheter som gropar i hakan. Du får ett tydligare och mer markerat hakparti, vilket ger en estetiskt tilltalande och symmetrisk ansiktsprofil. 

Fördelar med Fillers i Hakan:

 1. Snabb och Effektiv Behandling: En fillers-behandling i hakan är oftast snabb och ger omedelbara resultat. Du kan återgå till ditt dagliga liv med förnyat självförtroende nästan omedelbart.

 2. Minimal Återhämtningstid: Jämfört med mer invasiva ingrepp kräver fillers minimal återhämtningstid. Du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

 3. Naturligt Resultat: Med skicklig användning av fillers strävar vi alltid efter ett naturligt och välbalanserat utseende. Resultatet kommer att vara subtilt och förbättra din naturliga skönhet.

Vad du kan förvänta dig som kund:

 1. Personlig Konsultation: Varje behandling börjar med en noggrann konsultation där vi diskuterar dina önskemål och skapar en individuell plan för att uppnå dina skönhetsmål.

 2. Nästintill Smärtfri Behandling: De fillers vi använder innehåller oftast lokalbedövning för att säkerställa en så smärtfri behandling som möjligt. Din komfort är vår prioritet.

 3. Direkta Resultat: Efter behandlingen kommer du att märka omedelbara förbättringar i hakans form och konturer. Resultaten blir mer framträdande över de kommande dagarna.

Kinder

Fillers i kinder

Fördelar med Fillers i Kinder:

 1. Återställer Volym: Med åldern kan kinderna förlora sin naturliga volym, vilket kan ge ett trött eller åldrat utseende. Fillers används för att återställa förlorad volym och ge kinderna ett lyft, vilket skapar ett ungdomligare utseende.

 2. Minskar Linjer och Veck: Fillers är effektiva för att reducera synligheten av fina linjer och veck i kindområdet. Detta ger en slätare och mer ungdomlig hudstruktur.

 3. Skapar Konturer: Genom att injicera fillers på strategiska platser kan vi skapa vackra och definierade kindkonturer. Detta bidrar till att förbättra ansiktsstrukturen och ge ett fräscht och ungdomligt uttryck.

Vad du kan tänka på som kund:

 1. Personlig Konsultation: Varje behandling börjar med en personlig konsultation där vi diskuterar dina önskemål och skapar en individuell plan för att uppnå önskat resultat.

 2. Gradvis Förändring: Vi förespråkar gradvisa förändringar för att säkerställa naturliga och välbalanserade resultat. Det ger oss möjlighet att anpassa behandlingen baserat på din respons och önskemål.

 3. Säkerhet och Expertis: Med vår expertis och användning av högkvalitativa fillers prioriterar vi din trygghet genom hela behandlingsprocessen.

Resultat som förväntas:

Efter en fillers-behandling i kindområdet kan du förvänta dig ett återfående av ungdomlig volym, minskade linjer och vackra kindkonturer.

Käklinje

Fillers i Käklinjen

Märkbar påverkan från genetik, åldrande och förändringar i ansiktets sammansättning kan förändra ansiktets balans och form över tid. Om din käklinje upplevs som smalare eller om djupa linjer har framträtt till följd av förlorad ansiktsvolym, eller om du strävar efter en mer definierad käklinje, kan fillers vara den perfekta lösningen.

Fördelar med Fillers i Käklinjen:

 1. Definierar Profilen: Käklinjen spelar en avgörande roll för ansiktets form och harmoni. Fillers används för att definiera och skapa vackra konturer, vilket ger en stark och ungdomlig profil.

 2. Förbättrar Ansiktsstrukturen: Genom att injicera fillers strategiskt i käklinjen kan vi förbättra ansiktsstrukturen och skapa en balanserad symmetri. Detta ger en harmonisk och estetiskt tilltalande profil.

 3. Lyftande Effekt: Fillers ger en lyftande effekt i käklinjen, vilket kan korrigera eventuell slapphet och ge en fastare och mer ungdomlig käklinje.

Vad du kan tänka på som kund:

 1. Personlig Konsultation: Varje behandling börjar med en noggrann personlig konsultation där vi diskuterar dina önskemål och skapar en plan för att uppnå det önskade resultatet.

 2. Gradvis Förändring: Vi strävar efter gradvisa förändringar för att säkerställa naturliga och välbalanserade resultat. Det ger oss möjlighet att anpassa behandlingen baserat på din respons och önskemål.

 3. Säkerhet och Expertis: Med min expertis prioriterar jag din trygghet genom hela behandlingsprocessen.

Resultat som förväntas:

Efter en fillers-behandling i käklinjen kan du förvänta dig en tydligare och definierad käklinje, förbättrad ansiktsstruktur och en lyftande effekt.

Näsa

Fillers i näsa

Jag erbjuder fillers i näsan som en skräddarsydd lösning för dig som strävar efter att förbättra näsans form och uppnå en symmetrisk och estetiskt tilltalande profil.

Genom att använda fillers i näsan kan vi korrigera ojämnheter och asymmetrier i näsans form. Denna metod skapar inte bara en estetiskt tilltalande näsa utan ger även en förbättrad harmoni i ansiktet.

Fillers injiceras strategiskt för att skapa definition och förbättra näsans konturer. Detta ger en naturlig och väldefinierad näsa, vilket är särskilt fördelaktigt för dig som önskar förbättra näsans form och utseende utan att genomgå en kirurgisk procedur.

Tear trough

Tear trough fillers

Tear trough fillers används för att korrigera volymförlust under ögonen som ofta uppstår pga ålder. 

Behandling av tear trough återställer volym till området under ögonen utan att behöva genomgå en operation. Resultaten varar vanligtvis mellan sex och tolv månader.

Tear trough sträcker sig från den inre ögonvrån till den yttre hörnet. Djupa tear troughs kan skapa skuggor som liknar mörka ringar. Volymförlust under ögonen kan också göra blodkärlen synliga närmare hudytan, vilket ger området ett mörkare utseende. Djupa tear troughs skapar även en tydlig skiljelinje mellan kinden och det nedre ögonlocket, vilket ger ett insjunket och åldrande utseende åt ansiktet.

Resultaten av fillersbehandling under ögonen är temporära, och det krävs underhållsbehandlingar var sjätte till tolfte månad.

Profhilo

Profhilo är den första injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten utan bindningsmedel som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enda behandling men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.
Paketpris vid 2 behandlingar 6000:-.

För alla injektionsbehandlingar krävs en konsultation minst 48 timmar innan. Denna är gratis.

Panna

Att välja att behandlas med botulinumtoxin är ett stort steg, och det är naturligt att vara nyfiken på när resultaten blir synliga och hur länge de varar.

Det är viktigt att förstå att behandlingen inte ger omedelbara resultat. Magin tar lite tid att verka på de muskler som skapar pannrynkor.

Förändringar kan börja märkas så tidigt som 3-5 dagar efter behandlingen, med full effekt synlig efter cirka 10-14 dagar. Det är då pannans rynkor optimalt jämnas ut.

Resultatens varaktighet varierar från person till person. I genomsnitt varar effekterna cirka 3-4 månader. Faktorer som ålder, livsstil och ansiktsmusklers styrka kan påverka hur länge behandlingen varar.

Glabella

Bye bye argrynkan!

Botulinumtoxin är den ultimata lösningen för att reducera argrynkan, eller glabellarynkorna mellan ögonbrynen. Genom att rikta in sig på specifika muskler som orsakar dessa linjer, försiktigt lindrar botulinumtoxin muskelsammandragningar. Resultatet? Mjukare linjer och en avslappnad känsla. Justerbara doser ger subtil förbättring utan att förlora din naturliga mimik. Förändra inte vem du är, utan låt botulinumtoxin vara ditt verktyg för att spegla hur du känner inombords.

Kråksparkar

Botulinumtoxin är en effektiv lösning för att behandla kråksparkar, även kända som skrattrynkor, och ger bra resultat även för djupa linjer. När botulinumtoxin injiceras slappnar musklerna i områden av och synligheten av kråksparkar. Efter behandlingen kommer du att märka en slätare hud under och runt ögonen, och förändringen blir särskilt tydlig när du ler.

Rulla till toppen